BEST WESTERN HOTEL SAMANTTA

Hotellissamme on neljä eritasoista huonevaihtoehtoa. Viihtyisät huoneemme ovat oiva paikka niin rentoutumiseen kuin työskentelyynkin. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vakiovarustuksena LCD-TV, työpöytä, internet-yhteys, puhelin, hiustekuivain, suihku sekä WC. Pysäköinti on ilmainen, myös isommille autoille. Huoneisiin on pyynnöstä saatavilla  myös vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta, tuuletin tai erillinen patterilämmitin. Kysy lisätietoa.

 
puh. +358 (0)8 343 424 | hotel(at)samantta.fi

Huonetyypit

 • Standard-huone

  Perustasoiset Standard-huoneemme löytyvät hotellin ensimmäisestä ja toisesta kerroksesta. Viihtyisät huoneet tarjoavat miellyttävän levähdyspaikan työssä ja vapaa-ajalla. <br />

  Huoneen varustus
 • Superior-huone

  Superior-huoneet sijaitsevat kolmannessa kerroksessa, ja niiden äänieristys on muita huoneita parempi. Hyvinvarustellut kylpyhuoneet ja minibaari tekevät vierailustasi entistä miellyttävämpää. Huoneissa on erilliset sängyt.

  Huoneen varustus
 • Junior-sviitti

  Junior-sviiteissä on erillinen makuualkovi parivuoteella sekä vuodesohva, joten ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi perheille. Korkeatasoinen varustelu ja hyvä äänieristys takaavat miellyttävän vierailun.

  Huoneen varustus
 • Sviitti

  Sviittimme on tilava huoneisto, jossa kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja sauna. Korkeatasoinen kylpyhuone porealtaineen hemmottelee rentoutujaa, ja täysin varusteltu keittiö helpottaa esimerkiksi perheen kanssa majoittuvia. Sviittimme soveltuu erinomaisesti myös hääpareille.

  Huoneen varustus