Sähköinen huonekansio

Tervetuloa Hotelli Samanttaan

Meillä on ilo toivottaa Teidät tervetulleiksi Hotelli Samanttaan. Pyydämme teitä tutustumaan tähän sähköiseen huonekansioon huolellisesti, jotta oleskelustanne tulee mahdollisimman miellyttävä. Olemme keränneet oleellista tietoa koskien hotellimme palveluista. Koko henkilökuntamme tekee parhaansa, jotta viihtyisitte vieraanamme.

Voit aina ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa hotellin vastaanottoon. Vastaanotto palvelee aukioloaikojen ulkopuolella päivytysluontoisesti ympäri vuorokauden. Tavoitatte meidät puhelimitse numerosta +358 (0)300 870 789.

HOTELLIN VASTAANOTTO

Vastaanoton aukioloajat:
MA-PE 6-21
LA 7-21
SU 7-12

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että yöaikaan vastaanotto on suljettu. Muistattehan pitää huoneenavaimen mukana yöaikaan. Hotellin takana oleva sisäänkäyntiovi avautuu ovikoodilla tai huoneen avainkortilla ympäri vuorokauden. Yöllisissä häiriötilanteissa tulee ottaa yhteyttä tarvittaessa yhteyttä poliisiin numerosta 112.

Mikäli unohdatte avaimenne huoneeseen tai hävitätte sen vastaanoton ollessa suljettu, soittakaa vastaanoton puhelinnumeroon tai käyttäkää hotellin takaoven vieressä olevaa ovipuhelinta. Puhelu ohjautuu yöpäivystykseen joka järjestää oven avauksen.

PELASTUSOHJEET JA POISTUMISTIE

Tutustu huolella pelastusohjeisiin ja poistumisteihin. Lähimmät huonetta olevat poistumistiet on merkitty pohjakarttaan joka on hotellihuoneen ovessa.

Hätätapauksissa soita aina 112.

RAVINTOLAPALVELUT

Aamiainen tarjoillaan hotellin ravintolassa arkisin klo 6:00-9:00 välisenä aikana ja viikonloppuisin klo 7:00-10:00 välisenä aikana. Arkipyhinä aamiainen tarjoillaan viikonlopun aikataulujen mukaisesti.

Lounas on tarjolla hotellin ravintolassa arkisin klo 10:30-14:00 välisenä aikana.

Illallisravintola Lankku Steakhouse palvelee ti-pe klo 17:00-22:00 välisenä aikana ja lauantaisin klo 15:00-22:00 välisenä aikana. Tilaukset tulee suorittaa tuntia ennen ravintolan sulkeutumista. Lankku Steakhousesta on mahdollista tilata ruoka myös hotellihuoneeseenne. Tilauksen voitte tehdän puhelimitse tai suoraan ravintolasta.

Aulabaari palvelee hotellin aukioloaikojen mukaisesti.

INTERNET

Hotellin internet-yhteys on maksuton ja toimii yleisten tilojen lisäksi myös hotellihuoneissa. Verkon löydät HotelSamantta -nimellä. Verkon salasana on samantta167

SISÄÄN- JA ULOSKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjautuminen alkaa saapumispäivänä klo. 14:00. Huomioittehan, että sesonkiaikoina sisäänkirjautuminen voi hieman viivästyä.

Huoneenluovutus on klo 12.00. Palautathan huoneen avaimen hotellin vastaanottoon. Vastaanotosta voi tiedustella mahdollisuutta myöhäiseen huoneenluovutukseen saatavuuden mukaan. Huomaathan, että lisätunneista peritään maksu 10€/h.

PÄIVÄSIIVOUS

Päiväsiivous tehdään huoneisiin asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Tilaathan päiväsiivouksen viimeistään edellisenä päivänä hotellin vastaanotosta. Päiväsiivous on mahdollista saada maanantaista-perjantaihin.

Voit tarvittaessa pyytää hotellin vastaanotosta mm. uusia pyyhkeitä tai lisää wc paperia.

SAUNA

Sauna lämpiää ma-la klo 17-21 (pois lukien arkipyhät). Erilliset saunat miehille ja naisille sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Otathan huoneesta pyyhkeen mukaan. Hotellin aulabaarista voi ostaa mukaan saunajuomaa.

LEMMIKIT

Hotellissa on lemmikkihuoneita. Lemmikkihuoneesta peritään lisämaksu 20€/viipymä.

TUPAKOINTI

Huoneissa ei ole luvallista tupakoida . Tupakointi saattaa aiheuttaa palohälytyksen, jonka vuoksi aiheettoman palohälytyksen kulut ja palohenkilökunnan tulo hotelliin tarkastusta varten tulevat tällöin asiakkaan maksettavaksi.
Tupakointipaikat ovat hotellin pääoven vieressä sekä hotellin takaoven vieressä. Mikäli havaitaan, että asiakas on tupakoinut huoneessa, hotelli veloittaa asiakkaalta ylimääräisen siivouskulun 150€.