Juhlapalvelu

Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuudet täydellä sydämellä ja varmalla ammattitaidolla, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Juhlapalvelu ja Catering

Upeista ruoistamme vastaa keittiömestari, jonka ammattitaidolla syntyy juhlien ruokaelämyksiä. Toteutamme tarjoilut esimerkiksi häihin, rippijuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiville sekä muihin juhliin tai päivällisille. Makeat ruoat valmistaa oma kondiittorimme, joka luo juuri teidän juhlaanne sopivat upeat kakut ja leivonnaiset.

Olivatpa kyseessä isot tai pienet juhlat, pystymme totetuttamaan ne kaikki ylpeydellä ja ammattitaidolla. Tiloissamme on kaksi ravintolatilaa, joista toiseen mahtuu 150 asiakasta ja toiseen 80. Lisäksi meillä on yksityinen kabinetti, jossa mahtuu juhlimaan ja ruokailemaan 20 henkilöä.
Lisäksi meillä on molemmissa ravintoloissa isot kalustetut terassit, jotka ovat myös käytettävissä juhlassanne.

Juhlavieraidenne majoitusta varten hotellissamme on neljää eri tasoista huonetta, joista jokaiselle varmasti löytyy miellyttävä kokonaisuus. Lisäksi hotellissamme on

 

Kaikki palvelumme ovat tilattavissa myös cateringina asiakaan omiin tiloihin. Kauttamme voitte tilata juhliinne ruoat, juomat, astiat, tarjoilijat, kokit sekä koristelut.